Pushoni, për emrin e Zotit!

Gjergj Bubani (1899-1954)   Sëmundja e madhe e shpifjeve dhe e grindjes, sëmundje që buroi prej egoizmës dhe inateve dhe e cila si një gangrenë ka pushtuar trupat dhe shpirtrat e shumicës të…


VAJTIM PËR KOSOVË

Poezi e studentit Kel M. Gashi e botuar në të përkohshmen letrare “Shpresa”, organ i studenëve të Liceut të Korçës. Viti II. Shkurt, mars, prill 1924. Nr. 7,8,9. Gjatë viteve 1941-1944, Kel Gashi ka…