OVA dhe UTA

Ard Halili   Nga titulli kuptohet që është harruar një TE dhe nuk është e vetmja gjë e harruar. Është e qartë që bëhet fjalë për Tetovën dhe kryetaren e saj Teuta. Emri madhështor si ai i…


Të drejta ekskluzive për shqiptarët indigjenë!

Taulant Salihi   Nuk relativizohet ekskluziviteti i të drejtave të shqiptarëve me ato të Boshnjakëve, Serbëve, Turqve apo Romëve, as bile me ato të nocionit maqedonas. Shqiptarët në…