Të Përhiturit

 

Të nderuar dashamirë dhe dashakëqinj,
Po e fillojmë prodhimin hyrës të asaj që shpresojmë të pasojë, nga ekipi i Përhitur.
Kjo është njëra nga mënyrat se si do të komunikojmë me ju, ndoshta do të ndryshojë, ndoshta jo, s’është punë për ju, ok?
Sa për fillim na duhet përkrahja juaj e mëpastaj shohim e bëjmë… Jo, jo, shaka, hhh, sigurisht që gjithmonë do të na duhet…
Shijojeni dhe shpërndajeni, like, komente (vetëm lëvdata, mos na lodhni me negativitet kotekot), tweet, retweet e kështu me radhë…
Shumë dashuri...
- Të përhiturit -

 
 

Shëmbëllime Të Përhiturish

Wednesday, 20 December, 2017

OVA dhe UTA

Nga titulli kuptohet që është harruar një TE dhe nuk është e vetmja gjë e harruar. Është e qartë që bëhet fjalë për Tetovën dhe kryetaren […]
 
(Visited 41 times, 1 visits today)
Share This