Sport

Wednesday, 15 June, 2016

Shqipëria, kjo «mace e zezë» për francezët

“Kjo do të jetë një ndeshje e ndërlikuar. E njohim mirë kombëtaren shqiptare, cilësitë dhe dobësitë e saj. Është një ekip shumë kompakt, i cili mbrohet […]
Tuesday, 2 February, 2016

Shqiponjat “pushtojnë” Francën për herë të parë  

Pas përcaktimit të grupeve për ekipet pjesëmarrëse në banketin francez, ku Shqipëria do të përballet me Zvicrën, Francën dhe Rumaninë, pritjet dhe shpresat për kalimin e […]
Sunday, 31 January, 2016

Historiku i futbollit dhe topi në Tetovë

Futbolli është një lojë, e cila na preokupon gjatë tërë kohës. Nuk duhen bërë analiza të thella për të arritur tek përfundimi se ky sport na […]
(Visited 5 times, 1 visits today)
Share This