Shëmbëllime

Tuesday, 18 October, 2016

Rrëfim i pazakontë mbi librat

  Është ndoshta e çuditshme të shkruash për librat, jo për librat si libra, si përmbajtje, si ide e kështu gjërash intelektuale, por për librat si […]

Në rubrikën Shëmbëllime botohen mendimet e shpejta, reflektimet e çastit dhe statuset nga mediat sociale.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Share This