Shëmbëllime

E Enjte, 2 Mars, 2017

Të drejta ekskluzive për shqiptarët indigjenë!

  Për këtë arsye shqiptarët, jo vetëm që meritojnë të drejtat e natyrshme që iu takojnë (si kjo e gjuhës), por ato meritojnë të drejta ekskluzive […]
E Enjte, 20 Tetor, 2016

Me mllef ju flas, me zjarr

  „Si mound të ndihmojm denisen?“ – pyeste polici shqiptar përderisa partneri i tij shkruante dënimin për shkeljen që i kishim bërë ligjit atë natë me […]

Në rubrikën Shëmbëllime botohen mendimet e shpejta, reflektimet e çastit dhe statuset nga mediat sociale.

(Visited 265 times, 1 visits today)
Share This