Përkoqisje letrare

Thursday, 21 December, 2017

Dimrash të vonuar

  Dimër pa borë ftohtë pa akuj veç frymat e avujt e ngrohtë të tregojnë se stinët e ngrohta ende janë larg. Dimër pa borë male […]
Friday, 1 December, 2017

Rrëfenjë e vogël nxënësi

Kushtuar mësuesit dhe veprimtarit Arif Seferi (1938-1992)   Është nëntor. Ne jemi këtu. Pandehim se jemi bajrakë e shpesh nuk i ngjajmë as shkopit.   Na […]
Monday, 19 June, 2017

Yje mëngjesi

A ishte kjo një ndjejnë pendimi apo ndjenjë durimi?! Apo, ndoshta ishte diçka mes pendimit dhe durimit, një situatë që zakonisht e prodhojnë frikacakët?! Këtë nuk […]
Tuesday, 18 April, 2017

Ëndrra e një Sorre

  Atë që s’e bëri ora që e kishte kurdisur me të rënë në shtrat, e bëri krrokama e një sorre, terr e zezë, që po […]
Sunday, 17 April, 2016

Pasaporta

    Ma morën pasaportën. Më thanë: ke qenë në Shqipëri. Po, kam qenë, u thashë. Pa vizë dalëse, më thanë. Pa vizë dalëse, u thashë. […]
Thursday, 24 March, 2016

Këngë arbëreshe

KËNGË ARBËRESHE I Ti vjen nga deti i kaltër e sell në sy qiej të largët. Ti vjen nga toka ku fjalët janë të lashta posi […]
Monday, 29 February, 2016

Tash po nisemi

Tash po nisemi në mundshim të heshtim pak E të flemë. Po jemi lodhur. Këmbët të ënjtura Nën tryezë. Koka që rëndon. Aspirinë? Tash po nisemi? […]
Tuesday, 26 January, 2016

S’kemi pasur vetëm orë të mira

S’kemi pasur vetëm orë të mira   Nuk kemi pasur vetëm orë të mira, i dashur. A s’të bie ndërmend si e çartëm ndonjë ditë Si […]
(Visited 27 times, 1 visits today)
Share This