Dimrash të vonuar

Dimër pa borë ftohtë pa akuj veç frymat e avujt e ngrohtë të tregojnë se stinët e ngrohta ende janë larg. Dimër pa borë male pa histori që tregojnë veç heshtje dhe me forcën e madheshtisë duan te…