Katarsisi - purgator i njerëzimit

Nurie Emrullai   Vallë është fat apo ndëshkim që njerëzimit i ranë në dorë tragjeditë e vjetra greke dhe prej asaj dite çdo fatkeqësi që i ndodh ka një emër për ta pagëzuar?! A janë këto…


Rro zog pa krahë

Rro zog pa krahë Hijet e ngopura mbetën larg trupave, Si mjegulla të zeza mbushur me shi, U zbrazën mbi rrugën që njeh zërin e përvuajtur të psalmit të tyre. Fillon dhe mbaron me Amin! Duart e thata…