Ju më njihni

JU MË NJIHNI   Agim Ramadanit   Ju më njihni Besoj Pranë lisave istikam u bëra Ku lulet sot çelin Besoj se më njihni Isha në Llap, Karadak, Dukagjin Kalova brigjeve, maleve Dhe gjithkund…