Shqipëria, kjo «mace e zezë» për francezët

“Kjo do të jetë një ndeshje e ndërlikuar. E njohim mirë kombëtaren shqiptare, cilësitë dhe dobësitë e saj. Është një ekip shumë kompakt, i cili mbrohet mirë dhe që di të luajë me…


Shqiponjat “pushtojnë” Francën për herë të parë  

Pas përcaktimit të grupeve për ekipet pjesëmarrëse në banketin francez, ku Shqipëria do të përballet me Zvicrën, Francën dhe Rumaninë, pritjet dhe shpresat për kalimin e fazës së grupeve janë të…


Historiku i futbollit dhe topi në Tetovë

Futbolli është një lojë, e cila na preokupon gjatë tërë kohës. Nuk duhen bërë analiza të thella për të arritur tek përfundimi se ky sport na ka bërë për vete dhe kjo lojë sa na dëshpëron, aq edhe na…