OVA dhe UTA

Nga titulli kuptohet që është harruar një TE dhe nuk është e vetmja gjë e harruar. Është e qartë që bëhet fjalë për Tetovën dhe kryetaren e saj Teuta. Emri madhështor si ai i mbretëreshës sonë ilire,…


Shenjtërimi i Nënës Terezë - njohje e virtytit bamirës shqiptar

Papa Françesku ka nënshkruar të martën, më 15 Mars, dekretin për shenjtërimin e Nënës Terezë, Nobelisten e  Paqes dhe figurën botërore të bamirësisë, e cila do të shpallet shenjtore më 4 shtator të…